Espectacular cap de setmana de carrera al Priorat amb l'Ultra Trail Serra de Montsant i els 500 participants inscrits a les tres carreres .

Dissabte 19 a les 9h era la sortida a la cinquena edició de l'UTSM , 100 km de natura vorejant el Parc Natural de la Serra de Montsant, trenta minuts més tard, sortien els corredors de la cursa curta de 26 quilòmetres voltant Cornudella de Montsant, passant per la Roca Corbatera (1.063m). I a les 12h, des de Cabacés, tenia lloc la sortida de la cursa Half Ultra Trail, amb 44 quilòmetres
Juanfran Torres i Juan Martínez, que a més participaven com a equip, van liderar la cursa seguits a vint minuts d'Alex Izquierdo. En el tram més dur de la cursa, la zona de la Serra Major, coneguda com el Pas de l'Escletxa, Alex va atrapar a la parella líder i van continuar els tres junt els darrers 16 km fins a la meta, entrant junts i fent honor a l'esportivitat entre ells. El temps oficial va ser de 12h 33m i 14 s amb una mitjana de 8 km/h .

A nivell femení, només durant els primers kilòmetres va haver una mica d'igualtat entre les tres primeres classificades. Però ja a partir del quilòmetre 18 a Ulldemolins, Djanina Freytag, corredora de l'equip Haglöfs, va agafar una avantatge que aniria consolidant i ampliant en el decurs dels segúents quilòmetres. Es va imposar finalment amb 14h 08m i 44s; seguida de Cristina Gonzalez amb 15h 01m i 18s.

Fonts: http://www.naturetime.es i http://carreraspormontana.com

 
Bàner
Bàner
Segueix-nos

Bàner