La fira del llibre del Collsacabra, aquest 2013, arriba a la seva dotzena edició amb algunes variants respecte als seus orígens. En primer lloc per segon any consecutiu, amb un matís en el seu nom: Fira del llibre, turisme i esports de muntanya; i, per altra banda amb un canvi d'ubicació significatiu. La fira d'enguany, es trasllada a Vic, sense oblidar les altres edicions que l'han fet néixer i l'han consolidat com un referent a la comarca i a Catalunya.

L'origen de la fira del llibre del Collsacabra el trobem en l'any 2002, acollida a Tavertet, però amb el plantejament de ser itinerant pel territori, potenciant l'entorn del Collsacabra i la pròpia fira: quatre destins acollidors d'una fira en un entorn immillorable: Tavertet, Rupit-Pruit, Cantonigrós i Santa Maria de Corcó- l'Esquirol.

Aquest 2013 doncs, Vic acollirà aquesta dotzena edició, havent pogut acabar dos cicles complerts d'itinerancia pel Collsacabra. Enguany a Vic, podem comptar amb la Presidència d'Honor de la Sra. Carme Romeu, pionera en el món femení de l'escalada, va ser la primera dona que va escalar el Cavall Bernat (1941). La temàtica es centrarà en la alimentació i la gastronomia de muntanya.

En el marc de la Fira de la Muntanya de Vic, la Fira del llibre del Collsacabra, s'uneix per donar nous aires i agafar força per seguir amb el cicle d'itinerancia. No cal dir, que l'esperit i les arrels de la fira són evidents i s'espera recuperar l'entorn originari de la fira en properes edicions.


Informació general:

Ubicació de la fira: Recinte Firal el Sucre. Carrer de la Llotja s/n de Vic
Horari: Divendres 8 de novembre de 17h a 20h
Dissabte 9 i diumenge 10 de novembre de 10h a 20h
Presentacions de llibres: Recinte Firal el Sucre. (consulteu programació)
Conferències i projeccions: Recinte Firal el Sucre, sala VIT (consulteu programació)

Per informació de la Fira de Muntanya de Vic: www.vicfires.cat i http://www.firallibremuntanya.net/catala/catala.html

 
Bàner
Bàner
Segueix-nos

Bàner