Ja tenim les samarretes i els tapaboques de l’Agrupació! A nosaltres ens agraden molt! 

La samarreta ha estat dissenyada pel Xavi Vall (marit de Núria Figueres) a qui li agraïm enormement la seva predisposició i professionalitat. Sense ell no hagués sortit tan bé!

 També volem agrair a la Neus Llurba el nou disseny de l’escut de l’Agrupació el qual trobareu estampat a la màniga de les samarretes. 

Els socis infantils (fins a 12 anys) tindran una samarreta gratuïta i a la resta de socis, us regalarem el tapaboques.

 

Si voleu tenir l’equipament sencer, o voleu regalar-lo, el tindreu sempre disponibles a l’estanc Imma. Les samarretes es poden adquirir a 9€ i les bragues a 3€.

Per fer el repartiment als socis de les unitats que us corresponen gratuïtament, us donem tres opcions per venir a recollir-les:

·         19 de desembre, farem la presentació oficial de les samarretes, més la presentació del nou número de la revista i també la presentació d’un poemari de Mossèn Joan Roig. 19.30h al Centre Cívic.

·         12 de març, durant l’assemblea general. 19h al Centre Cívic.

·         13 de març, Truita en Suc. Muntarem una parada d’11h a 13h.

Als socis de fora vila us agrairíem poguéssiu organitzar-vos per venir o que vinguin de part vostra a recollir-les, enviar-les per missatger tindria un cost molt elevat.

Per favor, no aneu a buscar la vostra unitat gratuïta a l’Imma,  només les té a la venda als preus que us hem anotat. 

També farem entrega d’una samarreta al nens de l’escola i aprofitarem l’ocasió per fer-los una xerrada sobre conscienciació mediambiental i hàbits saludables.

 

 
Bàner
Bàner
Segueix-nos

Bàner