L’Agrupació Excursionista Montsant neix l’any 1987, fruit de la iniciativa d’un grup de persones del poble d’Ulldemolins, amb l’objectiu de fomentar l’excursionisme i el coneixement d’aquest entorn privilegiat que configuren les serres de Montsant i la Llena.


És precisament aquesta doble vessant, que segueix marcant els objectius i els reptes que es marca l’Agrupació. La difusió de l’activitat excursionista, en totes les seves modalitats, en la mesura que ens sigui possible. A través d’un calendari d’activitats de la pròpia entitat, de la creació d’espais que permeten posar en contacte els associats, com la revista Els Eixarts i el web www.aemontsant.cat, per compartir les activitats realitzades de forma individual i de la comunicació d’altres activitats realitzades arreu per altres entitats. Volem fomentar una cultura de l’excursionisme responsable, pel que creiem cal oferir uns serveis adequats als requeriments que s’exigeixen a les activitats de muntanya en el món d’avui – cobertura d’accidents, rescats... -

Les pròpies activitats del calendari i altres de caire no exclusivament excursionista que volem realitzar, tenen alhora l’objectiu d’aprofundir en el coneixement de l’entorn natural i cultural d’aquest meravellós espai que configuren la serra de Montsant i la serra de la Llena. La Secció de Botànica ja existent, representa un esforç important en aquest sentit. Per tant volem oferir-vos l’entitat, com a punt de trobada de persones i projectes que comparteixen aquests objectius envers la gent, la cultura i l’entorn que ens envolten.

BENVINGUTS!

 
Bàner
Bàner
Segueix-nos

Bàner