La secció infantil de l'agrupació excursionista montsant s'acosta al públic més jove per tal d'iniciar-los en la coneixença i el gust per la natura. recórrer els camins del terme, contemplar les vistes des del montsant, reconèixer els arbres i les flors, identificar els llocs per on caminem... són exemples dels objectius que ens marquem per als infants.

Entenem que si es valora allò que es té més a l'abast, es comprèn millor quina és l'actitud que cal tenir vers la natura. així mateix, hi són presents valors com el respecte, el companyerisme, la valentia o l'esforç.

Potser des d'una vessant més educativa, l'agrupació vol obrir les seves portes a aquells qui des de ben petits, volen gaudir de la natura divertint-se i fent esport.

Les activitats infantils estan programades de manera específica al calendari anual. tot i això, hi ha altres sortides on els infants també hi poden assistir, especialment aquelles que són de caire popular, com la caminada de l'11 de setembre o la trobada de socis de l'A.E.M.

 
Bàner
Bàner
Segueix-nos

Bàner